Over ons

Laten we elkaar helpen groeien

Laten we elkaar helpen groeien

Onze ambities zijn verreikend. Na vele jaren vlotte samenwerking hebben Sotramar & De Keyser en DAS Logistics besloten de handen in elkaar te slaan en verder te gaan als één. Dezelfde persoonlijk service, een uitgebreider netwerk, al het talent gebundeld. 

Als onderdeel van de Naxco Group heten we per 1 december Naxco Belgium. Ondersteund door wereldwijd partnerschap en jarenlange ervaring bieden we logistieke oplossingen voor iedere onderneming met internationale dromen.

We houden eraan u de onberispelijke dienstverlening te bieden die u van ons gewend bent, in een uniform kleedje.

Onze historie

Onze sterkte vindt haar oorsprong in een roemrijke geschiedenis, verworven door bestendigheid en expertise.
Let’s go back into time.

1853

1853

De Keyser Thornton, aka DKT, wordt opgericht. Daarmee is deze privé-agentuur meteen een van de oudste en grootste maritieme partijen van Antwerpen. 

1948

1948

De eigenaars van DKT besluiten een expeditiebedrijf op te richten: De Keyser Expeditions (DKE). Hiermee kunnen ze een nog bredere service op vlak van transport aanbieden.

1967

1967

In Brucargo wordt DAS Logistics opgericht als een onafhankelijk expeditiebedrijf binnen de luchtvracht. Daarnaast toont Das Logistics zich als wendbare speler door gelieerde diensten aan te bieden zoals wegtransport, warehousing, ordermanagement en expressleveringen.  

2000

2000

DKT wordt onderdeel van de internationaal vertegenwoordigde NAXCO Group, een toonaangevende globale partner, aanwezig in alle segmenten van de transportketen. Dit strategische partnership zet de deur open naar alle havens in o.a. Frankrijk en Nederland.

2006

2006

De DKT-groep neemt de succesvolle Antwerpse lijnagenturen Unamar en Trimar over, waardoor ze zich van een wereldwijde dekking van havens en vaarroutes verzekeren.  

2008

2008

De DKT-groep neemt de activiteiten en het personeel van SBTC-Sotramar over, een zeer gerenommeerde Antwerpse expediteur, voornamelijk gespecialiseerd in projectladingen en chemicaliën. Deze overname breidt de bloeiende expeditieactiviteiten aanzienlijk verder uit. Bij deze gelegenheid wordt de expeditiepoot omgedoopt tot Sotramar & De Keyser nv.

2014

2014

DAS Logistics treedt toe tot de DKT-groep. Door het bundelen van ervaren haven- en luchtvrachtdiensten sterkt de expeditiepijler verder aan en groeit de groep uit tot een veelzijdige globale speler.

2021

2021

De groepering van sterk samenwerkende partijen besluit als één krachtig geheel naar buiten te treden, met een antwoord op iedere logistieke vraag. Welkom bij Naxco Belgium.

Onze kernwaarden

Bent u op zoek naar een competente, betrouwbare partner voor uw logistieke project?
Neem dan contact met ons op.

 • Wendbaarheid

  Puttend uit jarenlange expertise bewegen we ons moeiteloos doorheen complexe structuren, acute kwesties en wereldwijde netwerken.

 • Efficiëntie

  Snel schakelen zit in onze natuur. Ons wereldwijde netwerk van betrouwbare partners stelt ons in staat vlug en praktisch kwaliteit te leveren. 

 • The extra mile

  Ongeacht uw zending, wens of vraag: geen uitdaging is ons te gek. Onze persoonlijke, deskundige service aan concurrentiële tarieven is onze grootste troef.

Team Naxco Belgium

Over oceanen en continenten, doorheen douanes en formaliteiten,
smijt dit geniale talent zich elke dag opnieuw om uw zending op haar
bestemming te krijgen. Maak kennis met de vrouw en man achter de
schermen en leer ons (nog) beter kennen.

 • Sven De Meester

  Sven De Meester

  CEO

 • Babette Lüdmann

  Babette Lüdmann

  General Manager

 • David Van Der Snickt

  David Van Der Snickt

  Branch Manager

 • Jan Spruyt

  Jan Spruyt

  CFO