Antwerp XL-beurs : breakbulk in the picture!

Connecties leggen, contacten onderhouden, Naxco Belgium, Naxco Group & DKT vertegenwoordigen en vooral: bekijken wat er op dit moment leeft in de wereld van breakbulk en heavy-lift -  de Antwerp XL-beurs van dit jaar is er eentje waar we tevreden op terugkijken. Een prima moment om te connecteren met onze klanten, partners en relaties.  De opkomst, de vele interacties en het grote enthousiasme van de aanwezigen toont aan dat er - na een lange Covid periode - nood was aan dergelijk event!

Een bekroonde beurs in breakbulk en heavy-lift industrie

Jaarlijks vindt in het hart van de Europese breakbulk markt - de haven van Antwerpen - de Antwerp XL-beurs plaats. Dat is een beurs die zich wil richten op het samenbrengen van heel wat (internationale) spelers uit de breakbulk-, roro-, heavy lift- en project cargo-industrie om zo tot samenwerkingen te komen die deze sectoren ten goede kunnen komen.

Ook Naxco Belgium & DKT  zette er dit jaar zijn stand neer. Door aanwezig te zijn op zulke belangrijke evenementen, willen we onze huidige en toekomstige plannen en projecten uit de doeken doen naar bezoekers en (potentiële) stakeholders toe en willen we waardevolle connecties leggen.

Bovendien is het een mooie manier om te onderzoeken wat de huidige tendensen zijn in de verschillende sectoren waarmee we dagelijks samenwerken. Door mee te blijven met wat op dit moment leeft, kan Naxco Group zichzelf blijven heruitvinden en u nog beter te woord staan.

Out of the box en persoonlijke service: de sterkte van Naxco Group

Zoekt u een betrouwbare partner die uw breakbulk-goederen of andere baan-, zee- en luchtvracht kan vervoeren? U kan op Naxco rekenen om uw goederen veilig én efficiënt van punt A naar punt B te transporteren. Met onze drie kernwaarden in het achterhoofd gaan we ook voor uw vracht aan de slag:

Wendbaarheid

Wij zetten onze jarenlange ervaring om ons moeiteloos door complexe situaties, acute uitdagingen en wereldwijde netwerken te bewegen.

Efficiëntie

Snel schakelen wanneer nodig: dat zit in onze natuur. Samen met ons wereldwijde netwerk van eigen kantoren en betrouwbare partners vervoeren we uw vracht op de meest efficiënt mogelijke  manier.

De extra mijl zetten

Het maakt niet uit welke vracht u wil vervoeren, welke wens u heeft of wat uw vraag is: geen enkele uitdaging is te veel voor Naxco. Onze kracht? De persoonlijke, deskundige service die we u bieden tegen concurrerende tarieven.

Bent u benieuwd naar onze tarieven? Neem vrijblijvend contact op, wij bieden graag een oplossing op maat.