De geschiedenis van Naxco Belgium

Naxco Belgium, ijzersterk transport

Wanneer sterke spelers de handen in elkaar slaan, worden ze samen van onschatbare waarde. Welkom op Naxco.be, het geslaagde huwelijk tussen DAS Logistics en Sotramar & De Keyser.

Never change a winning team

Waarom deze verandering? Simpel: buiten onze benaming verandert er niet zoveel.

Al vele jaren werken DAS Logistics en Sotramar & De Keyser succesvol samen. DAS Logistics neemt de luchtvracht voor z’n rekening, Sotramar & De Keyser is een vaste waarde in het maritieme transport. Door hun krachten te bundelen kunnen ze iedere klant met transportwensen een pasklaar antwoord bieden – zelfs op complexe vragen.

Internationale partners

Beide partijen maken deel uit van de van oorsprong Franse Naxco Group. Deze internationale transportgigant is al sinds 1967 actief binnen alle componenten van de logistieke wereld. De groep bestaat uit 24 filialen en meer dan 340 wereldwijde werknemers. Door middel van overnames, joint ventures en voortdurend uitbreidende partnerships blijven ze non-stop timmeren aan hun groeiende succes en ambitie.

Met de ruggesteun van deze innoverende globale partner zet Naxco Belgium zich op de kaart als hoogwaardige dienstverlener, zowel binnen lucht- als zeevracht. Doordat beide pijlers op meer dan 50 jaar ervaring mogen terugblikken, is Naxco Belgium in één beweging een solide expert die beslist het klappen van de zweep kent.

Andere benaming, vertrouwde dienstverlening

De naam mag wijzigen: de persoonlijke service blijft. Naxco Belgium is en blijft een vlak gestructureerde, wendbare organisatie die zich elke dag vol passie voor het vak in de strijd gooit. De volledige afhandeling van uw vracht of zending, groot of klein, breekbaar of breakbulk, te land ter zee en in de lucht, is bij ons in goede handen.

Meer weten over onze roemrijke geschiedenis, die teruggaat tot 1853? Lees meer
Bent u benieuwd naar onze precieze dienstverlening?
Kunnen we u ergens mee van dienst zijn? Bel ons snel even op, wij helpen u graag verder.